11.5 C
Budapest
2021. szeptember 20., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

A Budapesten “újra felfedezhető zsidó kultúrát és reneszánszot” ünnepelte a jobbikos alpolgármester

Beleznay Zsuzsanna a Jobbik feminista tagozatának zászlóvivője ezúttal is magvas gondolataival hívta fel magára a figyelmet. 

A balliberális összeborulás keretében alpolgármesteri székbe ejtőernyőző politikus az Izraeli Nagykövetségen hajbókolt ünnepelte meg “Izrael állam 73. születésnapját” és a “zsidó kultúra budapesti reneszánszát”. Ez önmagában egy sort sem érdemelne oldalunkon, ám a kísérőszöveg az nem semmire sikerült. Ha egyedül hozta össze az alpolgármesterasszony, innen is gratulálunk neki!

“A magyar zsidóság a magyar nemzeti kincs része, amelytől megpróbáltak megfosztani minket hazátlan bitangok”

– már a legelső mondat dekódolása is komoly kihívást okoz szerkesztőségünknek. Ötletünk sincs, miféle “hazátlan bitangok” akartak megszabadítani minket “nemzeti kincsünktől”, és mikor. De legalább Beleznay is az orbáni és nyugat-európai zsidó-keresztény fanklub oszlopos tagja. Mint írja:

“Hívő keresztény emberként tegnap este azért is mentem örömmel testvéreinkhez, mert ezzel is támogatni tudtam a Budapesten újra felfedezhető zsidó kultúrát és reneszánszot.”

Hogy a mondat alanyai is testvérnek tartják-e a lelkes filoszemitát? Nos az egy érdekes kérdés.

További híreink

Conor McGregor megint visszavonul, immár harmadszor

Dunai Tibor

5 éves lányt erőszakolt meg egy borsodi “fiatal”

szilardkrebsik

Elhunyt Csatári József

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen