5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírek

A DK felvételi lapját küldte Jakabnak egy momentumos

„Szia, Péter! (…) Sok sikert a jelentkezéshez!

– írja Soproni Tamás hozzászólásában, linkelve a Demokratikus Koalíció online elérhető jelentkezési adatlapját. A momentumos polgármester Jakab Péternek üzenve hozzátette: az utóbbi hetek szereplései/posztjai alapján ez a link még jól jöhet a jövőben.

Soproni

Soproni Tamásnak egyébként van rutinja Gyurcsányék kiszolgálásában, a Momentum jelenlegi polgármestere 2014-ben még a DK színeiben indult, hogy aztán később az “új generációt” hirdető Momentum tagja legyen.

Jakab Péter az előválasztási vereségét követően magát megkerülhetetlen tényezőnek nevezte, a Jobbikot pedig még mindig a vidék hangjaként jellemezte annak ellenére, hogy Dobrev még Miskolcon megverte a Jobbik elnökét, de a párt súlyos vereséget szenvedett a fellegvárának számító Ózdon is. Az ország legnagyobb megyéjében (Bács-Kiskun) az egykori nemzeti párt egyetlen jelöltet sem állít a 2022-es választásokon.

A legtöbb kutató szerint a Karácsony-Márki-Zay tengely együtt jó eséllyel legyőzné Dobrevet, ennek tudatában tanulságos szemlézni a legfőbb szövetségeséért aggódó Jobbik elnökének jajveszékelését.

“Srácok! Mi lenne, ha nem legyőzni akarnánk egymást, hanem kiegészíteni? Mi lenne, ha nem egymás ellen fognánk össze, hanem Orbán ellen? Mi lenne, ha nem árkot ásnánk a szavazótáboraink közé, hanem egyesítenénk őket? Megmondom, mi lenne. Győznénk. Nem csak mi, hanem a nemzet. Ne játsszátok el az esélyt”

-írja Jakab Péter.

További híreink

Hat emberrel végzett a Walmart menedzsere, mert “a Sátán azt mondta neki”

Irányi Dániel

Ukrajnából jelentkezik Novák Katalin: személyesen Zelenszkij meghívására érkezett

Irányi Dániel

Hamupipőke visszatér a filmvászonra, bár nem egészen úgy, ahogy emlékeztünk rá

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben