23.8 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

A kötelező oltás miatt lép vissza a Miss Worldtől a holland szépségkirálynő-választás győztese

A 21 éves Dilay Willemsteinnek fenntartásai vannak a koronavírus elleni oltással kapcsolatban. Mivel azonban a “szabadon választható, egyáltalán nem kötelező” oltás feltétele a versenyen való részvételnek, ezért inkább nem utazik el a szépségkirálynő-választás döntőjére.

A török származású “holland Miss Worldnek” megválasztott szépségkirálynő az Instagramon közölte:

nem utazik el a modellvilágverseny döntőjére Puerto Ricóba, mert ahhoz be kellene oltatnia magát.

Az eindhoveni modell bejegyzéséből kiderül, nemet mondott a zsarolásra, és ha a koronavírus elleni vakcina feltétele a versenyen való részvételnek, akkor átadja a lehetőséget a holland szépségverseny második helyezettjének, Lizzie Dobbenek.

A Sun nevezetű liberális bulvárlap már a főcímben is “oltásellenesként” hivatkozik a szépségverseny győztesére, aki korábban azt nyilatkozta, elképzelhetőnek tartja, hogy a jövőben beoltatja magát, ám jelenleg “nincsenek jó érzései” a vakcinákkal kapcsolatban.

Willemstein korábban arról beszélt, legnagyobb álma vált valóra, mikor megnyerte a holland szépségversenyt, és kijutott a világversenyre. Most mégis lemond a részvételről, mert ilyen áron nem akar részt venni a megmérettetésen.

Fotó: AFP

További híreink

Nemzetközi kutatócsoport- a lezárások és a korlátozások felgyorsították a vírus terjedését

Faragó Dániel

Harmincan erőszakoltak meg egy fiatal lányt Izraelben

Kiss Albert

Gyerekpornót és kokaint találtak egy szudáni “menekült” nőnél

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen