11.5 C
Budapest
2021. szeptember 20., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Sport

A lengyelek állva maradtak, csak az angolok térdepeltek

A lengyel nemzeti tizenegy nem térdelt le a Wembley-ben. Csupán némán, egyenesen állva nézték, mit bohóckodnak az angolok. 

A Sun megkeresésére, hogy vajon a lengyel játékosok engednek-e az angol kérésnek, és letérdelnek a Black Lives Matter előtt, a lengyel szövetségi elnök csupán annyit mondott:

Bőven vannak fontosabb, veszélyesebb ügyeink, így ez az utolsó téma, ami érdekel minket.

Jan Tomaszewski, a lengyel válogatott korábbi kapusa, mikor megkérdezték, még nem tudta, térdeknek-e a válogatott játékosai, ő azonban határozottan kijelentette, ha pályára kellene lépnie, egész biztos nem térdepelne:

Sas van a mellkasomon, ez engem miért érdekeljen?

Sajnálatos módon Lewandowski nem a magyarok, hanem az angolok elleni mérkőzést kellet, hogy kihagyja, így a lengyelek már a kezdő sípszó előtt igen nehéz helyzetbe kerültek, amit végül nem is tudtak leküzdeni. A nyomasztó fölényben játszó Anglia előbb egy tizenegyesből megszerezte a vezetést, amit Lengyelország még vissza tudott hozni döntetlenre. Majd a 85. percben a házigazda beállította a végeredményt, és 2-1-re megnyerte a találkozót.

 

 

További híreink

Emberi spermában bukkantak a vírus nyomaira kínai tudósok

Szabó Norbert

Észak-Macedónia a NATO 30. tagja lett

Dunai Tibor

Nyilvános adatbázis létrehozását kezdeményezi a Mi Hazánk a szexuális bűnözőkről

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen