5.1 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

A mai napig szabadlábon van egy 11 éves kislány zaklatója

Aktatologatás, bürokrácia: ide-oda passzolgatta a rendőrség a szexuális zaklatás áldozatául esett 11 éves kislány ügyét – az elkövető szabadlábon éli világát – írja a privatkopo,hu.

A mai napig szabadlábon van az a pedofil, aki egy 11 éves tiszakécskei kislányt zaklatott. A kislánnyal egy közösségi oldalon ismerkedett meg a szóban forgó „férfi”, aki rávette a gyereket, hogy meztelen képeket küldjön neki magáról. Majd megzsarolta a kislányt.

A gyereklány – miután rájött, hogy butaságot csinált – szólt az édesapjának, aki a rendőrséghez fordult. Ám, a hatóság nem intézkedett, fél év eltelt, és bár lehet tudni, hogy ki a feltételezett elkövető – még ma is szabadlábon van. A kislány pedig a félelem fogságában él.

Az apa azt mondta, már megbánta, hogy a rendőrségtől kért segítséget.

A késlekedés oka valószínűleg a bürokrácia, a szokásos aktatologatás lehetett: a tiszakécskei rendőrök Ceglédre passzolták az ügyet, onnan pedig Kecskemétre továbbították. Majd onnan vissza Tiszakécskére. Végül a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság indított nyomozást szexuális erőszak bűntette miatt.

(privatkopo.hu)

További híreink

Nincsen “rózsa” tövis nélkül- Gaudi szerint Gyurcsányékkal a rendőrterror is együtt jár

Faragó Dániel

Trükkös: emberi arcot mintázó maszkban loptak Budapesten

Varga Lilla

Végre megérkezett az eső Ausztráliába

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen