16.4 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

A Mi Hazánk felszámolná az állatkínzást és az állatkínzókat küldené a rácsok mögé!

– A Mi Hazánk a jelenleginél sokkal keményebb büntetések kiszabását tarja szükségesnek az állatkínzási bűncselekmények esetén – fogalmaz közleményében Csott Károly, a Mi Hazánk állatvédelmi szakpolitikusa.

– Az elmúlt 30, de nyugodtan mondhatjuk 70 év eredménytelen politikája láttatja magát az állatvédelem területén is. A magyar állatvédelem szigorításának több évtizedes lemaradása van a világ más részeihez képest a mai napig. Hisz, mindennaposak az állatokkal kapcsolatos atrocitások, kínzások amiket a Fidesz 12 éves kormányzása alatt nem volt képes a törvény szigorával megfékezni. Az állatkínzások széles köre jól példázza azt, hogy 2022-ben még mindig nem elég elrettentő erőt nyújt a jogszabály az állatok védelmére hazánkban – emelik ki.

További híreink

Újrahasznosított szennyvízzel varázsoltak erdőt a sivatagba

Kiss Albert

Elindultak Líbiába a törökök, “mellesleg” gázkitermelési egyezmény is köttetett

Szabó Norbert

Újra egymásnak feszült Lengyelország és Oroszország

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben