5.1 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

A Mi Hazánk is lemondja március 15-ei nagygyűlését

Közlemény: Az operatív törzs ajánlását megfogadva a Mi Hazánk Mozgalom sem tartja meg idén a március 15-ei nagygyűlését, de minden más úton is küzd a márciusi ifjak 12 pontos követelései közül különösen azért, melyet immár egyedüli pártként követelünk: „magyar katonáinkat ne vigyék külföldre”!

Az iraki és afganisztáni megszállásban való részvételünk megszüntetését, illetve honvédjeinknek a magyar határkerítésen tűzparanccsal való felsorakoztatását szorgalmaztuk e hétvégi sajtótájékoztatónkon, melyet az MTI és a teljes balliberális média elhallgatott, noha az önvédelmen túl, a haza és a magyar társadalom védelmében történő fegyverhasználati lehetőséget még egyetlen politikai erő sem vetette fel:

A Mi Hazánk tartotta már tavaly október 23-án is a legnagyobb létszámú megemlékezést, így a mozgalom felelőssége kiemelkedő, s a magyar emberek biztonsága-egészsége kell legyen a fő szempont a március 15-ei rendezvények tekintetében is.

A Mi Hazánk viszont megtartja a Fekete István Szabadegyetemének rendezvényeit, így március 19-én, csütörtökön 18 órától Simó József, a Czegei Wass Alapítvány elnöke Wass Albert helye a Nemzeti Alaptantervben címmel tart előadást, melyet ugyanakkor élő közvetítésben és felvételről is meg lehet majd tekinteni az interneten.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöksége

További híreink

Olyan savas a Csendes-óceán, hogy szétmarja a rákokat

Szabó Norbert

Sok településen támadta meg a TASZ a rendet szolgáló szociális rendeleteket /videó/

Kiss Albert

Mi Hazánk: Árammal védik a borászatot – tényleg nincsenek no-go zónák Magyarországon?

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen