24.3 C
Budapest
2022. augusztus 8., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Ő lehet Győr új polgármestere

Géber József néprajzkutatót és erdőgazdálkodót jelöli Győr polgármesterének a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be a párt elnöke sajtótájékoztatón kedden a megyeszékhelyen.

Toroczkai László elmondta, Győr az idei önkormányzati választások során a botrányok, a korrupció és a politikai zsarolások szimbólumává vált, amely az egész országban rányomta a bélyegét a választásra.

A Mi Hazánk Mozgalom tavaly hirdette meg a harmadik utat, amelynek lényege, hogy “se Gyurcsány, se Orbán”, és ez Győrben vált igazán szükségessé, ahol egy tisztességes és rendpárti polgármester kell a város élére – fogalmazott.

Hozzátette, hogy ez nem lehet a “balliberális tömb” által támogatott jelölt, mert a “korrupciós és magánéleti botrányokkal tarkított Fideszt nem válthatja le egy korrupciós ügyekkel, magánéleti botrányokkal és politikai zsarolással felcímkézett balliberális tábor”.

Az az oldal semmivel sem jobb, mint a Fidesz, ezt lehet látni Budapesten, amely “vörös rongyokba öltözhetett” a választás után, ahol “azonnal elkezdték a közpénz fosztogatását, a kassza kiürítését, az osztogatást” – mondta a pártelnök. Nem szeretnénk, ha hasonló történne Győrben, mint Budapesten – szögezte le. A harmadik út a rendről és a tisztességről szól, amelyre Győrben “óriási szükség van”, és erre Géber József garancia lehet – mondta.

Toroczkai László az ötvenéves Géber Józsefről azt mondta, hogy háromgyermekes családapaként egész élete garancia lehet arra, hogy Győrben is tisztességes polgármestert válasszanak. Géber József azt mondta, hogy adventben várunk a fény megszületésére, de Győr egy megújulást is vár, amelyhez szeretne polgármesterjelöltként, később pedig polgármesterként hozzájárulni. Elmondta, hogy megválasztása esetén kivezetné a várost “abból a mocsárból, amelybe az elmúlt években került”. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Géber József jelölti programját később ismertetik.

Géber József néprajzkutató, a Mi Hazánk Mozgalom győri polgármesterjelöltje

forrás: Magyar Hírlap

További híreink

Tárgyalás megtartásáért és súlyosabb ítéletért fellebbezett az ügyészség a volt perui nagykövet pedofil bűnügyében

Szabó Norbert

Saját ügyfelét verte át és zsarolta meg egy budapesti ügyvéd

Kiss Albert

Tízből hét iskolában problémát okozhat az oltatlan tanárok kényszerszabadságolása

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben