17.5 C
Budapest
2021. szeptember 27., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Hírek

A Mi Hazánk Szajlai Jánost indítja Borsod megye 7-es számú körzetében

Szajlai János indul a Mi Hazánk színeiben Borsod megye 07.számú választókörzetében a 2022-es országgyűlési választáson.

A Mi Hazánk alelnöke Pakusza Zoltán elmondta, hogy a párt egyedüli ellenzéki erőként állít önálló jelöltet mind a 106 körzetben.

Szajlai János leszögezte, hogy az elmúlt 30 év politikai szereplői és kormányai, kéz a kézben, egymást váltva szolgáltatták ki az országot, és magyar családok ezreit. Hol idegen érdekű multinacionális cégeknek, vagy nemzetközi bankoknak, hol pedig a saját klientúrájuknak.
Ezek a pártok és politikusok az elmúlt 30 évben a politikai paletta mindent részét bejárták: liberálisokból lettek nemzetivé. Nemzeti radikálisból lettek balliberálissá, szocialistából váltak demokratává, mindig, ahogy éppen politikai érdekük megkívánta. – fogalmazott.

Ezzel szemben, bár a Mi Hazánk Mozgalom még fiatal párt, de tagjai régóta, – jómagam 30 éve – nyílegyenesen ugyanazt képviseljük. A magyar emberekért a magyar családokért és a magyar nemzet megmaradásáért dolgozunk. Ezt tudjuk felajánlani a választóknak.

“Én arra kérem a választókat, hogy ha elegük van a maffiaszerűen működő pályázati rendszerből, a megszűnő iskolákból, a bezárt postákból, az összevont takarékszövetkezetekből, a kampányokon átívelő beruházásokból vagy azok igéretéből, de ezt nem akarják egy elvtelen Gyurcsány Ferenc vezette pénz és hataloméhes rablóbandára cserélni, akkor támogassák a Mi Hazánk Mozgalmat, támogassanak engem.”

zárta gondolatait Szajlai. 

További híreink

Orbán: Még 2-3 hét amíg várhatóan átbillen a járványgörbe

Gabay Dorka

Áfamentessé tenné a tűzifát a Mi Hazánk

Szabó Norbert

Mától csak eltakart arccal szabad utazni a fővárosi tömegközlekedés járatain

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen