25.2 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld

A Mi Hazánk szerint elképesztő, hogy a diósgyőri kórház és Lyukóbánya bezáróit támogatja a Jobbik Miskolcon

Egészen elképesztő, hogy a Jobbik és Jakab Péter Miskolc nyugati részét, Diósgyőrt, Perecest, Komlóstetőt és Győri kaput átengedi a Demokratikus Koalíciónak. Annak a DK -nak, amelynek már volt ideje bizonyítani a választókerület rombolásában, hiszen ne felejtsük el, hogy tizenhat éven keresztül – 1994-2010 között – a terület képviselője a miskolci DK emblematikus embere, Tompa Sándor volt – írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.

A politikus szerint nem árt felidézni, hogy ebben az időszakban indult a diósgyőri kórház összevonása, Lyukóbánya bezárása, vagy épp Lyukóvölgy lecsúszása, ráadásul 2002-től balos kormány és városvezetés “segítette” Tompa Sándor munkáját. Hozzátette:

Az is kétségtelen, hogy a jelenlegi fideszes képviselő a megválasztása óta szinte eltűnt és magára hagyta a választókörzetet.

“Azoknak, akiknek elegük van a jelenlegi képviselő munkájából, de a balos időket sem szeretnék vissza, azok számára a harmadik utat jelentő Mi Hazánk az egyetlen megoldás” – zárta közleményét a párt alelnöke.

Magyarjelen.hu

További híreink

Nehezen indul újra a szállodaipar, a vendégek kivárnak

Gabay Dorka

Fia segítségével kötözte ki a feleségét egy tolnai férfi

Kiss Albert

A Mi Hazánk leleplezte, hogyan herdálják a csak pénzre hajtó alvállalkozók a közpénzt a közút asszisztálásával

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben