14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

A NATO-csapatok Magyarországra telepítése ellen tüntet március 15-én a Mi Hazánk

Tüntetést tart a Mi Hazánk a kormány mai határozata miatt, mellyel múlt heti ígéretük ellenére mégis engedélyezik a NATO-csapatok hazánkba telepítését az ukrajnai háborúra reagálásként. Magyarország függetlenségének feladása, hazánk katonai felvonulási területté tétele elfogadhatatlan, ezért március 15-én 15 órától a Nemzeti Múzeum melletti nagygyűlésünkön követelünk szabad és semleges Magyarországot! Idegen haderőknek nincs helyük hazánkban, Magyarország a magyaroké!

Ma már sajnos csak a Mi Hazánk képviseli a pártok közül az 1848-as márciusi ifjak követelését: „Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk!” Orbán Viktor a mai, felelőtlen, idegen érdekeket szolgáló döntéssel engedett Márki-Zay Péter követelésének. Elfogadhatatlan az is, hogy mégis engedélyezi a kormány a közvetve Ukrajnába való fegyverszállítást Magyarországon keresztül. A Mi Hazánk ellenzi hazánk ilyen típusú részvételét is a háborúban.

Beláthatatlan következményekkel jár az idegen haderők magyarországi állomásoztatása és hazánknak az orosz nukleáris erők célpontjává tétele. Ukrajna területi integritásának hajtogatása helyett a magyar kormány inkább azt kéne megakadályozza, hogy a kárpátaljai magyarságot golyófogónak használják. A NATO-tagságunkból adódó szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de Ukrajna nem NATO-tag. A Mi Hazánk Mozgalom ellenzi a kárpátaljai magyar nemzetrésszel szemben elnyomó politikát folytató, soviniszta Ukrajna katonai támogatását, illetve az amerikai érdekek kiszolgálását. Az oroszok elleni embargó így is felbecsülhetetlen károkat okozott a magyar gazdaságnak, most már a magyar érdek legyen az első!

-Írja közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk Honvédelmi Kabinetjének elnöke.

 

További híreink

GVH: a járványhelyzet kihasználása miatt 85 millió forintos bírságot kapott az Ékszer TV-t üzemeltető cég

Irányi Dániel

“Karácsonyra sem érünk haza!” -akcióban a Mi Hazánk Ifjai (videó)

Faragó Dániel

Tovább fogy a magyar

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben