25.5 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

A nő szúrt, a férfi dulakodott Rétságon. Ebbű baj lett more

Éjjel találkoztak a régi haragossal…

A Rétsági Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 30 éves szátoki nő, és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt egy 29 éves szátoki férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján 2019. november 29-én az éjszakai órákban Rétság belterületén a 30 éves nő és társa szóváltásba keveredett férfi haragosukkal és annak ismerősével. A 30 éves nő ezt követően haragosát egy késsel a combján megszúrta, miközben a 29 éves gyanúsított lökdöste, majd dulakodni kezdett a sértett jelen lévő ismerősével. A sértett a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett, de a súlyosabb sérülés elmaradása kizárólag a véletlennek volt köszönhető.

A bejelentést követően a nőt és férfi társát a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Az elkövetők nemzetiségét a rendőrség nem nevezte meg.

 

További híreink

“Válasz Trianonra: az autonómia”

Joó György

A TASZ utasítgatja a rendőrséget

Kemény János

Ferenc pápa látogatása miatt áll le a Honvédkórház?

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben