0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

A rendőrök “kreol bőrű, sötét hajú” elkövetőket keresnek Kecskeméten

Vásárlás: Hasbro Tabu - A kimondhatatlan jókedv játéka Társasjáték árak összehasonlítása, Tabu A kimondhatatlan jókedv játéka boltokA fenti társasjátákot bizonyára jól ismerő kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás gyanúsítottjainak megtalálása érdekében.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat 03010/2072/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettesek ellen, akik 2021. július 28-án 11 óra 45 perc körül eltulajdonítottak egy táskát a megyeszékhely vasútállomásának mosdójából. A bűntársak közül a nő még a peronon megismerkedett, beszédbe elegyedett a sértettel, a páros férfi tagja pedig ezalatt figyelt. A táskát később a férfi lopta el az áldozattól.

A nyomozók a képeken és a felvételen látható piros pólós nőt és a szürke-fehér mintás pólóban lévő férfit keresik.

Alább azt a rendőrségi személyleírást mellékeljük, amely alapján most a lakosság segítségét kérik. Tanulságos.

“A férfi kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, borotvált arcú. Haja sötét, oldalt felnyírt. Mindkét alkarján tetoválás látható.

A bűncselekmény elkövetésekor szürke-fehér mintás pólót és terepmintás térdnadrágot viselt. A nő kb. 160 cm magas, vékony testalkatú. Haja sötét, bőre kreol színű. Piros felsőt, fekete sportcipőt és testhezálló nadrágot viselt a lopás idején.”

(kecsup.hu-Magyar Jelen)

További híreink

Szurkolókkal és a Mi Hazánk politikusával mentett kutyát Curtis

Dunai Tibor

Kivonná Magyarországot a strasbourgi bíróság fennhatósága alól a Mi Hazánk

Szabó Norbert

Börtönben marad a 14 éves lányt megerőszakoló és megyilkoló iraki bevándorló

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen