29.7 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

“A sarkon áll egy alak, rám vigyorog” -lármázó erőforrások csaptak össze Miskolcon

“A sarkon áll egy alak, rám vigyorog” – szól a közismert Edda sláger. A folytatás azonban már cseppet sem emlékeztet a zenegépek örök klasszikusára, hiszen az esti műsort Pataki Attiláék helyett rejtett erőforrásék szolgáltatták az acélvárosban. 

A rejtett erőforrás kifejezés a héten új értelmet nyert, miután Pintér Sándor belügyminiszter elismerte, hogy Magyarországon nincs jogi lehetőség arra, hogy felmérjék hány cigány születik évente. Ezen erőforrásaink tehát továbbra is rejtettek maradnak.

A kormány nem vallja be, hogy mennyi cigány születik Magyarországon

A liner.hu azt írja, hogy többen egymásnak estek Miskolc belvárosában a nyílt utcán, melyet egy térfigyelő kamera is rögzített. A felvételeken látható, hogy először egy fehér felsőrészt viselő “fiatal” támad rá egy másikra, majd amikor a támadó a földre zuhan, egy újabb “erőforrás” csatlakozik be a verekedésbe, és fejbe rúgja a fehér pulóveres társát.

A videón látható, hogy a verekedés befejeztével sem csillapodnak a kedélyek, és hamarosan újból tettlegességig fajul a helyzet. Ekkor azonban már a járőrök is megérkeznek a helyszínre, akik falhoz állították a verekedőket, majd átadták őket a miskolci rendőröknek.

Ugyanezen a napon, szintén Miskolcon egy cukrászda ablakát és ajtaját törte be két férfi, miután kidobták őket onnan. A Miskolci Önkormányzat Rendészeti Osztályának munkatársai ezt az esetet is észlelték, és azonnal jelezték a járőröknek.

További híreink

Öngyilkos lett egy londoni nővér

Irányi Dániel

Fényes nappal próbált megerőszakolni egy nőt New Yorkban (videó)

Irányi Dániel

Budaházy György utolsó nyilatkozata a letartóztatása előtt (videó)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen