20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

A sport és a hideg az “oka” mindennek: márkás melegítőnadrágot loptak Budapesten

A fázósok vagy sportolni vágyók “leügyeskedték” a lopásgátlót a ruhadarabról, majd mint akik jól végezték dolgukat, (nem meglepő módon) fizetés nélkül kisétáltak az üzletből.

Rendőrségi információk szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/286/2021. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a felvételen látható férfi 2021. február 20-án 15 óra körül Budapesten, egy VI. kerületi üzletben leszerelte a lopásgátlót egy melegítőnadrágról, majd női társával együtt fizetés nélkül távoztak.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt és férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

További híreink

Italozás, nézeteltérés, majd egy konyhakés

Faragó Dániel

Újabb bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt kéri Simonka György mentelmi jogának felfüggesztését a legfőbb ügyész

Irányi Dániel

Saját fegyverét fogták rá a férfira

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben