33.6 C
Budapest
2022. augusztus 15., hétfő
Magyar Jelen
BűnügyHírek

A szokásos “előzetes szóváltás” után előkerült a golfütő

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást 2020. január 8-án. 

Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettesek 15 óra környékén egy kaposvári bevásárlóközpont parkolójában “előzetes szóváltást követően” támadtak rá a bevásárlóközpont biztonsági alkalmazottjaira golfütőkkel és egyéb támadóeszközökkel. Az ütlegelést egy járókelő közbelépése, valamint a biztonsági személyzet határozott fellépése állította meg, melyet követően a támadók személyautójukkal sietve hagyták el a helyszínt.

Az összehangolt rendészeti és bűnügyi munka eredményeként a rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket a Kaposvári Rendőrkapitányságra állítottak elő. A nyomozók H. László, H. Lászlóné, H. Zsanett és H. Patrik kaposvári lakosokat, valamint fiatalkorú társukat csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd – őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására, közölték a Police.hu-n.

 

További híreink

Százhúszezer éves orrszarvú maradványait találták meg Szlovéniában

Kiss Albert

Gyálon is ég a Jobbik – visszaléptek a jelöltek

szilardkrebsik

A kormány százmilliókat adott a Márki-Zay Pétert pénzelő Bige Lászlónak

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben