14.1 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

A TEK csapott le a kötekedő férfira

A tamási rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársainak közreműködésével rövid időn belül elfogtak egy 54 éves Magyarkesziben élő férfit, aki egy fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegetett meg egy iregszemcsei üzlet előtt egy helyi lakost.

Bejelentés érkezett 2021. január 17-én nem sokkal délután negyed négy után, hogy egy férfi egy iregszemcsei üzletben hangoskodik és fenyegetőzik. A tamási rendőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol az adatgyűjtés során kiderült, hogy egy ismeretlen férfi Iregszemcsén az utcán, majd az egyik boltban hangoskodott és egy másik vevőt fenyegetett. Miután az üzletből kiküldték, az ordítozást a bolt előtt folytatta.

A férfi megvárta, míg az üzletből a 41 éves helyi lakos is kiment, akit az utcán fenyegetett tovább. Először egy fegyvert vagy annak utánzatát vett elő a kabátjából és azt a másik férfi mellkasához tartotta, majd a sértettet lökdösni kezdte, akinek a pulóverét is elszakította. A feltételezett elkövető ezután elment a helyszínről.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a garázdát, egy 54 éves Magyarkesziben élő férfit. Kollégáink a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségét kérték, akik az esti órákban elfogták a feltételezett elkövetőt.

A Tamási Rendőrkapitányság nyomozói a férfi lakásán tartott kutatás során egy gáz- és riasztófegyvert foglaltak le. A rendőrök vizsgálják, hogy a lefoglalt fegyver összefüggésbe hozható-e a korábban elkövetett bűncselekménnyel. A nyomozók az 54 éves férfit őrizetbe vették és fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsították meg. A tamási rendőrök előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására is.

(police.hu)

További híreink

Elfogták az üllői üzletet fegyverrel kirabló férfit (Videó)

Szabó Norbert

Fegyveres rablás 16 évesen

Szabó Norbert

A Márki-Zayt támogató Bigével kötött tízmilliárdos üzletet Mészáros Lőrinc

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben