3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

A tóban találták meg a megerőszakolt lány holttestét

A “megbízható barátja” erőszakolta és fojtotta meg 20 éves Keeley Bunkert.

A lány egy barátnőjével és a képen látható Wesley Streete-vel iszogatott egy éjszakai bárban, majd taxival mentek a lány barátnőjének házához, ahol útjaik elváltak.

Noha Keeley barátnője felajánlotta a későbbi áldozatnak, aludjon nála, ő azonban ezt elutasította, mondván ott van neki Wesley, ő majd hazakíséri. Keeley annyira megbízott a fekete férfiban, hogy teljes nyugalomban rábízta magát. Vesztére. Keeley Bunker soha többé nem ért haza. Testét nagybátyja találta meg a tóban lebegve, letolt bugyival és nadrággal – írta a Daily Mail.

A vizsgálat során kiderült, hogy megfojtották és megerőszakolták. Wesley tagadta a vádakat, ám a térfigyelő kamerák mindent rögzítettek. A férfi nem rendelkezik bejelentett lakcímmel sem, ráadásul korábban már elítélték: kétszer szexuális erőszak, háromszor szexuális zaklatás, egyszer pedig gyermekkel való szexuális visszaélés miatt.

A gyilkos tárgyalása jelenleg is tart, így ítéletről egyenlőre nem számolhatunk be.

Fotó: @SnapperSK

További híreink

A Covid-oltások mellékhatásainak hosszútávú kockázatait vizsgálják a kutatók

Irányi Dániel

Vakcinákról és menekültkérdésről is megállapodtak a G20-ak

Magyar Jelen

Rendszerellenes demonstrációvá alakult a lezárások miatt kirobbant tüntetéssorozat Kínában

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben