1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

A végrehajtások azonnali felfüggesztését követeli a Mi Hazánk (videó)

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, sorra dőlnek ki a csontvázak a végrehajtások körüli visszaélésekről. A szálak egészen a fideszes Völner Pálig vezettek, aki kénytelen volt tisztségéről és mentelmi jogáról is lemondani egyre nyilvánvalóbb érintettsége okán.

Néhány héttel ezelőtt a végrehajtói kar vezetőjét előzetes letartóztatásba helyezték.

A kialakult helyzet miatt a Mi Hazánk a végrehajtások azonnali felfüggesztését követeli.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „A végrehajtások azonnali felfüggesztését követeli a a Mi Hazánk! A bűnszövetségben a kormány is érintett! MAGYARORSZÁGAMAGYAROKÉ! 2022 Mi Hazánk A harmadik út.”

A párt Youtube-csatornáján ez olvasható:

Másfél éves munkánk első eredményei: Összeomlik a végrehajtó maffia!

A végrehajtások azonnali felfüggesztését követeli a Mi Hazánk, hiszen a bűnszervezetben a vád szerint a kormány is érintett: Orbánék nemhogy nem védték meg a hiteleseket, hanem még a legmagasabb szinteken is nyerészkedtek rajtuk: A szálak Völner Pál miniszter-helyettesig nyúlnak, aki ma megbukott. A felfüggesztés érdekében a Mi Hazánk parlamenti képviselői határozati javaslatot nyújtanak be.

A Mi Hazánk több tényfeltáró videóban már másfél éve folyamatosan felhívta a figyelmet: a végrehajtói kar maffiaként működik, és bátorítottuk a velünk kapcsolatba került bűnbánó végrehajtókat, tanúkat, hogy tegyenek bejelentéseket, illetve a hozzánk eljutott bizalmas információkat a megfelelő helyekre továbbítottuk. Mindennek a következményeként nyomozás indult, és dőlni kezdett a dominó. Ahogy legutóbbi videónkban is jeleztük: Schadl György elnök is előzetes letartóztatásba került, és rögtön “énekelni” kezdett, így derülhetett fény arra, hogy kik álltak felette, s újabb és újabb bűncselekményekről hull le a lepel, amelyek most már a Fidesz számára is tarthatatlanok lettek.

A Mi Hazánk Mozgalom követeli, hogy azonnal függesszenek fel – a gyerektartási ügyek kivételével – minden végrehajtási eljárást! A választások után pedig a Mi Hazánk Mozgalom, várhatóan már a parlamentből, kezdeményezi, hogy legyen a végrehajtás újra nonprofit tevékenység, vizsgálják felül a korábbi végrehajtási eljárásokat, cseréljék le a börtönbe került végrehajtókat tisztességes emberekre!

Mi pedig nem állunk le, folytatjuk a hadjáratunkat ez ellen a polip ellen: Elszámoltatjuk az emberek tízezreit megkárosító, zaklató bűnszervezethez kapcsolódó közjegyzőket, követeléskezelőket és további politikusokat is!

Keressék a témát érintő korábbi videóinkat a YouTube-csatornáinkon!

További híreink

Dúró Dóra a HírTV-ben: az EBESZ közgyűlésén éppen egy magyar politikusé volt a legmagyarellenesebb hozzászólás

Faragó Dániel

Nyugat-Európában ma már teljesen általánosak a brüsszelihez hasonló zavargások

Horváth Tamás

Hollandia is “megünnepelte” a marokkói csapat győzelmét (videó)

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben