4.8 C
Budapest
2022. december 7., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

A végrehajtó maffia leleplezése után a szegedi Napfényfürdő ügyében is célt ért a Mi Hazánk tiltakozása

ÚJABB GYŐZELEM!

A ma már Napfényfürdő Aquapolis néven futó régi szegedi fürdő visszaállítja a korábbi jegyárakat a nyugdíjasok számára – jelentette be közleményében a fő tulajdonosnak számító Mészáros Lőrinc. Ez a siker újra egy közös győzelem, amely bebizonyította, hogy érdemes kitartóan, hosszan küzdeni egy célért, nyomást gyakorolni, nem feladni az első kudarcnál.

A fürdő körüli gyanús mozgásokról Toroczkai külön videót is készített :

A köszönet és a győzelem elsősorban a civileket illeti, azokat a szegedi, főként nyugdíjasokat, akik az első pillanattól kezdve küzdöttek azért, hogy ne rekesszék ki őket a fürdőből, ahol az egészségük megőrzése érdekében minden nap úszni tudnak. Köszönet azért is, mert elfogadták a segítségemet, annak ellenére, hogy – elmondták – politikai értelemben más a világképük. Köszönet a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés elnökének, Gémes Lászlónak, aki támogatta a megyei közgyűlés Mi Hazánk-frakciójának kezdeményezését, és csatlakozott hozzánk, szintén írásban kérve a fürdő tulajdonosait (közöttük Mészáros Lőrincet), hogy ne rekesszék ki a szegedieket, s főként a nehéz helyzetben lévő nyugdíjasokat az uszodából. Ritka pillanat a magyar politikában, amikor nem az önös (párt)érdek, hanem a magyar emberek érdeke számít. Ez most sikerült

-emlékeztet Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, aki a Csongrád megyei közgyűlés tagjaként személyesen járt közben a szegediek érdekében.

A Mi Hazánk a Napfényfürdő rendeltetésszerű használatának visszaállítása miatt a nyár folyamán demonstrációt is tartott, amelyről a helyi sajtó is beszámolt:

Elszakadt a cérna, a Napfényfürdő Aquapolis előtt tüntettek csütörtök délután

További híreink

Dúró Dóra: ha az EU nem fizet, akkor mi se fizessünk nekik

Faragó Dániel

Van, akinek csak hetedszerre sikerült tankolnia (+VIDEÓ)

Horváth Tamás

Benzininfó: azonnali hatállyal megszűnik az árstop

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben