1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

A végrehajtók védése helyett valódi könnyítést a hitelkárosultaknak

A Mi Hazánk Mozgalom szerint több intézkedésre lenne szükség a végrehajtások tekintetében, hogy végre ne a népnyúzásból élő, kizsákmányoló végrehajtókat és a pénzintézeteket szolgálja ki a rendszer. Fiszter Zsuzsanna, a párt végrehajtási, hitelügyi szakpolitikusa azt hangsúlyozta szükségesnek érezik, hogy a legnehezebb sorsú embereken is segítsenek és ezt már többször is kérték a kormánytól a vírus megjelenését követően. – Igazságtalannak érezzük azt, hogy például a devizakárosultakat semmilyen módon nem védi a kormány – fogalmazott közleményében a szakpolitikus.
Kiemelte, a Mi Hazánk Mozgalom ezért kezdeményezi, hogy a kormány a végrehajtásokra és a közjegyzői eljárásokra vonatkozó szigorítási intézkedéseit egészítse ki a letiltások, inkasszálások és a felmondott szerződésekből eredő fizetési kötelezettségek felfüggesztésével, amelyek mögött hitelszerződés van, azonnali hatállyal a kihirdetett veszélyhelyzet végéig. –  Ezek hiányban sok száz család lakhatása, megélhetése foroghat kockán – hangsúlyozta.

További híreink

Nem engedték be a diszkóba a “mintacsaládi hátterű, barnabőrű fiatalokat” – kiakadt a Momentum kvótaképviselője

Faragó Dániel

A Momentum útján a magyar köztársasági elnök

Irányi Dániel

A lengyel NATO-nagykövet beismerte: Üresek a fegyverraktárak Ukrajna támogatása miatt

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben