2.5 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírek

Államférfi – a Momentum képviselői egy óvóhelyen “tapasztalják az agressziót” Kijevben

A Momentum országgyűlési képviselői egy kijevi óvóhelyen vannak, ahonnan épp “első kézből tapasztalják meg az agressziót” – legalábbis Bedő Dávid posztja szerint. 

Bedőn kívül még Tompos Márton és Gelencsér Ferenc van Ukrajnában, ők is agressziót tapasztalnak, ráadásul pár száz méterre egy rakéta is becsapódott tőlük.

“A mai délutánt óvóhelyen töltöttük
Az oroszok ismét lövik Kijevet és több ukrán nagyvárost is. Első kézből tapasztaltuk meg, milyen az orosz agresszió, tőlünk pár száz méterre csapódott be egy orosz rakéta.

Mi csak pár napot töltünk Kijevben, de ukránok millióinak hosszú hónapok óta ez a mindennapok része.” – írja bejegyzésében Bedő Dávid, amire válaszul többen a honatyák testi épségéért aggódnak, de olyan kommentelő is akad, aki “kitartást” kíván nekik.

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

Összeállt a mesterhármas – Stummer a Momentumban folytatja

További híreink

Mi Hazánk: az amerikai támogatások elfogadása felér egy hazaárulással

Kemény János

Egerben így köszöntötték az adventi időszakot

Kemény János

“A 2023-as ülésszakon jóváhagyjuk a NATO-csatlakozást”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben