36.3 C
Budapest
2021. június 23., szerda
Magyar Jelen
Hírek Külföld

Amerika boldogan felfegyverzi Ukrajnát az oroszok ellen

Az amerikai külügyminiszter a müncheni biztonságpolitikai konferencián fejtette ki, hogy az USA az orosz agresszió ellenében nyújt katonai támogatást Ukrajnának.

Pompeo szerint Ukrajna egy bátor ország, amelytől az orosz agresszor elcsatolta a Krímet és az ország keleti régiójának egy részét is megszállva tartja. Elmondta továbbá, hogy a kijevi katonai kórházban tett látogatása során egy sebesült ukrán katonatiszt ébresztette rá, mennyire fontos közösen harcolni a függetlenségért.

Ám mint megjegyezte, a berlini fal leomlása óta léteznek olyan országok, amelyek veszélyt jelentenek a mások szuverenitására. Elsősorban Oroszország, Kína és Irán tartozik ezek sorába.

Forrás: 112.ua/Karpáthír

További híreink

50 ezer liter alkoholt adományoz a Jägermeister, hogy ne fertőződj meg

Kiss Albert

Elutasította a Fidesz az SMA-s gyerekek megsegítését

Avar Álmos

Görögország: botokkal estek egymásnak, majd autósokra támadtak a migránsok

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben