8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Apáti a balliberális előválasztásról – “Hálátlan hiénák háborúja”

Jakab Péter több tiszteletet követel Márki-Zay Pétertől, miután a baloldal legújabb “prófétája” szóvá tette, hogy a jobbikosok nem segítik a kampányt. A kampánytámogatás kapcsán frissítsük fel emlékezetünket, és menjünk vissza az időben, egészen 2018 februárjáig!

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester-jelölti kampányát a legnagyobb mértékben a Jobbik, és annak akkori pártigazgatója támogatta. Enélkül soha nem lett volna polgármester, már akkor elesett volna a harcmezőn, és nem jutott volna el idáig. Most újabb támogatást követelve ugyanez az MZP savazza, alázza Jakabékat. A levitézlett csapat pedig sértődötten vergődik.

Magyarra fordítva: a saját kreatúrája fordult a legélesebben azok ellen, akik felrakták a politikai térképre. Ugyanakkor a párt-és egyéb háttér nélküli, mindössze néhány emberrel rendelkező MZP azt a dk-t is élesen támadja, amelyik nélkül az orrát sem tudja majd megtörölni.

A zsákmány még sehol, de a hálátlan hiénák máris egymás torkának estek. Ha egymással szemben ilyenek, ugyan mire számíthatnak tőlük a magyar emberek?

-teszi fel a kérdést Facebook-bejegyzésében Dr. Apáti István, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Megkötözte, majd válogatott módon bántalmazta az asszonyt, rablótámadásnak akarta beállítani

Kemény János

A Diákhitel Központ törlesztési moratóriumot hirdetett

Dunai Tibor

Észak-Korea kilőtt két, egyelőre azonosítatlan típusú lövedéket, amelyek a Japán-tengerbe csapódtak

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen