20 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

Áramlopás felszámolása a lyukói gettóban Miskolcon

A miskolci Lyukóvölgyben állampolgári jelzést követően tartott terepszemlét Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke és Dobrocsi Lénárd, a Mi Hazánk Mozgalom egyik alapítója. Elmondásuk szerint Lyukóvölgy Miskolc egyik no-go zónája, az ehhez hasonló területek törvényen kívülivé válnak.

Hat óra alatt három áramlopást jeleztek a hatóságoknak, melyek felszámolták ezeket. Elképesztő volt látni az igénytelen életmódot és az áramlopás új módszerét, a villanyoszlop kifűrészelését.
“Folyamatosan járom a terepet és az eddigi politikai garnitúrákkal ellentétben nem csak szavakban, hanem tettekben is dolgozok ezen állapotok megszüntetéséért” – mondta a miskolci képviselő.

Következzenek a képek:

Dobrocsi Lénárd

Életveszélyes áramlopás.

Itt valamikor egy villanyoszlop volt.

Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő

Még a fűrész is ott maradt.

További híreink

Újabb felhatalmazásról dönthet az Országgyűlés

Gabay Dorka

Szabadegyetemet alapít a Mi Hazánk Mozgalom (Videó)

Kiss Albert

MSZP: közös lista, közös program, közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt 2022-ben

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen