22.4 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Az Antifa zászlót és Bibliát égetett Portlandban

Szélsőbalosok, liberálisok és Black Lives Matter aktivisták randalíroztak Portland városában a hétvégén. Lángba borították az utcákat, majd egy téren összegyűltek, felgyújtottak egy amerikai zászlót, alatta máglyát raktak, és rituális könyvégetésbe kezdtek. Első áldozatuk nem más lett, mint a Biblia.

A felforgatók a városi rendőrséget folyamatosan szidalmazták, szeméttel dobálták. A felvételen többször hallható egy fekete nő artikulálatlan ordibálása, aki többször azt kiáltja: “Baszódj meg, fehér kurva”.

Egy másik Twitter-videón az látható, ahogyan az antifasiszták a barikádokhoz gyűjtenek alapanyagot. A poszt megosztója állítása szerint a rendőrség tétlenül nézi a vandalizmust, ugyanis a demokrata polgármestertől parancsba kapták, hogy minden esetben kerüljék a konfrontációt a tüntetőkkel.

(Fotó: Alisha Jucevic/AFP via Getty Images)

További híreink

Letették az esküt a Kecskeméti Repülőbázison

Varga Lilla

A “jogvédők” szerint felháborító, hogy Pakisztánban kasztráció járhat a nemi erőszakért

Varga Lilla

Mitt Romney: Trump harmadszor is elnökjelölt lesz, ha elindul a 2024-es választáson

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben