15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Az elvei mellett Miskolcot is elengedte a Jobbik

A Jobbik nemcsak az elveit adta fel, hanem Miskolcot és a miskolciakat is, írja Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.

Ismeretes, hogy Jakab Péter bejelentette, hogy nem indul egyéni jelöltként Miskolcon. Inkább miniszterelnök szeretne lenni. Pakusza Zoltán szerint ezzel a Jobbik átjátszotta az acélvárost az Mszp-nek és a DK-nak.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke nem indul Miskolcon egyéni országgyűlési képviselőnek. Fel kell tennünk a kérdést, hogy miért játssza át a Jobbik a szocialista-dk-s csapatnak Miskolcot? Hiszen Jakabnak jó esélye lett volna megnyerni az egyik miskolci körzetet az előválasztás során, azonban a helyette induló Szilágyi Szabolcs könnyen alul maradhat.
Így akár az is előfordulhat, hogy a város újra a szocialista-dk-s képviselők kezébe kerül. Volt már ilyen sötét korszak Miskolc életében 2002-2010 között.
Érdemes felidézni az akkori eredményeket: abban az időszakban zárt be végleg Lyukóbánya (2004), szűnt meg a Diósgyőri kórház önállósága (2008), de ugyanúgy akkor is kiadták a lakcímkártyát Lyukóba mint a Fideszes érában. – emlékeztet Pakusza
Egyértelmű, hogy ezzel a lépéssel a Jobbik nemcsak az elveit adta fel, de Miskolcot és a miskolciakat is. A Fidesz éra után egy ilyen váltással Miskolc csöbörből vödörbe kerülhet.
A Mi Hazánk Mozgalom Miskolc mindkét körzetében indít jelöltet, hogy azoknak a választóknak, akiknek elegük van az elmúlt harminc év politikai váltógazdálkodásából, a “kéz kezet mos” politikájából, harmadik utat biztosítson.
zárja közleményét Pakusza Zoltán.

További híreink

A Fradi-szurkolók leszedték a IX. kerületi városházáról az LMBTQ-zászlót

Szabó Norbert

Üvöltve verte az asztalt egy román doktornő: Romániában élünk, románul beszéljen!

Irányi Dániel

1833. február 15: Bánk bán ősbemutatója

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen