3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Lehull a lepel a Fideszről: drogos szexpartik és pedofil-botrányok (a Mi Hazánk közleményével frissítve)

Szexpartira csapott le a brüsszeli rendőrség a belga fővárosban péntek éjszaka. A Brussels Times szerint a helyszínen kábítószert is találtak.

A lap értesülései szerint az orgián legalább huszonöten vettek részt, főleg férfiak, köztük számos diplomata és legalább egy EP-képviselő. Utóbbi, mikor rajtuk ütöttek a rendőrök, az ereszcsatornán próbált elmenekülni, majd elfogásakor mentelmi jogára hivatkozott. A Telex a HLN cikke alapján arról ír, egy mandátumáról lemondott magyar EP-képviselőről van szó a történetben, aki 1994 és 2002 között a Fidesz parlamenti frakcióvezetője volt.

Frissítés: Szájer József elismerte, ott volt a főleg férfiakból álló szexorgián, ám – állítása szerint – drogot nem fogyasztott

Mint közleményében írja:

“A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.”

Házibuli egy bárban? 

A HLN értesülései szerint ez a bizonyos “házibuli” nem máshol volt, mint a brüsszeli városházától alig 30 méterre fekvő Le Detour nevű homoszexuális bár első emeletén.

Lehullt a lepel a Fideszről: a párt legbelül ugyanolyan romlott, liberális maradt, mint volt

“Ismét bebizonyosodott, hogy a Fidesz valójában álkeresztény, álnemzeti párt, amely nem a magyar nép jólétéért, hanem saját hatalmának megőrzése érdekében mutatja magát jobboldali pártnak. Szájer József a Fidesz egyik alapítója, a rendszerváltást elsikkasztó Ellenzéki Kerekasztal tagja, és ő nyerte a Fidesz történetének első egyéni mandátumát 1990-ben. Az akkori liberális, keresztényellenes párt részéről a konzervatív értékek valójában most is csak politikai termékek. Az alkotmánynak nem nevezhető alaptörvény megírását is egy olyan hazug, erkölcstelen emberre bízták, mint Szájer József, akiről most kiderült, hogy 25 fős, főként férfiakból álló, perverz, drogos szexorgián vett részt a kijárási, gyülekezési korlátozások idején” – írja közleményében a Mi Hazánk Mozgalom.

A párt szerint Szájer még a lemondó közleményében is hazudott, amikor azt állította, hogy elfáradt, és azért mond le a havi sokmilliós EP-fizetéséről.

Eddig is sejthettük, hogy a kizárólag szavak szintjén néha az LMBTQ-propagandával szemben megszólaló Fidesz első vonalában valójában számos homoszexuális, illetve szexuálisan elferdült politikus van, az utóbbi időben ez bizonyossággá vált

– írja a Mi Hazánk, majd emlékeztet Kaleta Gábor pedofil-botrányára, valamint Borkai Zsoltra, aki mellé most felkerült Szájer József szexorgiája is. A Mi Hazánk elnöke szerint lehullt a lepel a Fideszről:

a párt legbelül ugyanolyan romlott, liberális maradt, mint amilyen a kilencvenes években volt. S miközben az egész országot korlátozzák, lezárják a határokat, kijárási tilalmat vezetnek be, katonákat küldenek az utcákra, a Fidesz politikusai titokban az Adrián nyaralnak, tömeges szexorgiákra járnak, fittyet hánynak a saját rendeleteikre is.

A belga ügyészségi közlemény szerint a hatóságok az ereszcsatornán kapaszkodva menekülő Szájer ellen kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt is eljárást indítottak, de a tényleges vizsgálathoz ki kell kérni a mentelmi jogát. Az ilyen ügyek miatt követeli a Mi Hazánk egyedüli pártként azt, hogy töröljék el a politikusok mentelmi jogát! – zárul a párt közleménye.

Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Kapcsolódó: https://magyarjelen.hu/drogot-talaltak-szajer-jozsef-hatizsakjaban/

További híreink

Toroczkai László: A transzhumanizmus veszélyes!

Kemény János

Nemzeti gazdasági kórkép – a magánbenzinkutasok már az út szélén

Kemény János

“Magyarország ne fizessen Ukrajnának!”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben