4.8 C
Budapest
2022. december 7., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

“Az ilyen pedofil, beteg állatokat kasztrálni kell!” – VIDEÓVAL

Egy pedofilnak ne legyenek ugyanolyan jogai, mint egy törvénytisztelő, becsületes magyar embernek. Ezt  a Mi Hazánk Mozgalom elnöke jelentette ki azon a tüntetésen, melyet a Betyársereggel közösen tartottak egy tápiósági pedofil háza előtt.

Toroczkai László beszédében kiemelte: a tiltakozást mindaddig folytatják, amíg a kislányokat molesztáló férfi nem kerül rács mögé. A pártelnök leszögezte azt is, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a büntető törvénykönyvbe foglalná a pedofil bűnözők esetében a kémiai kasztrálás lehetőségét. A radikális párt követeli egy a pedofilok személyes adatait tartalmazó, fényképes, nyilvánosan elérhető adatbázis létrehozását is, mert “a szülőknek jogukban áll tudni, ha egy pedofil él a környezetükben.” Az érintett 66 éves pedofilt, hat kislány molesztálásával vádolják.

 

Magyar Nemzet – elemi.hu

További híreink

Dúró Dóra: ha az EU nem fizet, akkor mi se fizessünk nekik

Faragó Dániel

Toroczkai: Matolcsy kritikái a Virradat Programban leírtakat támasztják alá

Faragó Dániel

Feloszlatták a legnépesebb kerület Fidesz-alapszervezetét, kétfelé szakadt a frakció

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben