18 C
Budapest
2022. május 18., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

“Az ilyen pedofil, beteg állatokat kasztrálni kell!” – VIDEÓVAL

Egy pedofilnak ne legyenek ugyanolyan jogai, mint egy törvénytisztelő, becsületes magyar embernek. Ezt  a Mi Hazánk Mozgalom elnöke jelentette ki azon a tüntetésen, melyet a Betyársereggel közösen tartottak egy tápiósági pedofil háza előtt.

Toroczkai László beszédében kiemelte: a tiltakozást mindaddig folytatják, amíg a kislányokat molesztáló férfi nem kerül rács mögé. A pártelnök leszögezte azt is, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a büntető törvénykönyvbe foglalná a pedofil bűnözők esetében a kémiai kasztrálás lehetőségét. A radikális párt követeli egy a pedofilok személyes adatait tartalmazó, fényképes, nyilvánosan elérhető adatbázis létrehozását is, mert “a szülőknek jogukban áll tudni, ha egy pedofil él a környezetükben.” Az érintett 66 éves pedofilt, hat kislány molesztálásával vádolják.

 

Magyar Nemzet – elemi.hu

További híreink

Dúró Dóra- “Az oltatlanok elleni uszítás bűncselekmény” (videó)

Faragó Dániel

“Ha lesz erős magyar lélek, akkor a revízió is megtörténhet”

Gabay Dorka

Szigorítják a karanténszabályokat

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen