5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírekSport

Az MLSZ is belejött- szokatlanul nagy bírságot kapott egy megyei kiscsapat

Egyre inkább úgy néz ki, hogy az UEFA büntetési gyakorlatát az MLSZ is kezdi elsajátítani. A héten szokatlanul nagy bírságot osztottak ki a nagykátai sportszerető közösségre.

A szurkolói társadalmat az utóbbi időben folyamatosan vegzálják. Emlékezetes, hogy a mérkőzések látogatását már korábban is “védettségi” igazolványhoz kötötték. Önmagával a szenvedélyes szurkolással már évek óta hadakoznak Csányiék, de ilyen alacsony osztályban szereplő csapatra ritkán rónak ki ekkora büntetést.

A részleteket az egyesület saját FB-oldalán közzé is tette.

Alább a felhívásuk: 

Magyar Fanatikusok, Szurkolótársaink, Nagykátaiak!

Most nekünk van szükségünk a támogatásra! A hétvégi megye 1-es(!) bajnokinkon az MLSZ ellenőre igen aktívan végezte a dolgát, és 400.000 forinttal büntette meg egyesületünket pár pirotechnikai eszközért és rigmusért. Az egyesület szerény költségvetése miatt polgári peres úton a rendőrséghez fordulna, akik a videofelvételek alapján 3 perc alatt azonosítanák a maroknyi csoportunk összes tagját.

Szombatig kaptunk határidőt, különben jön a feljelentés a még diákokból és pályakezdő fiatalokból álló csoportunk felé.

Kérünk titeket, hogy pénztárcátokhoz mérten segítsetek minket, akár tényleg csak egy sör árával, és MUTASSUK MEG, HOGY MILYEN ÖSSZETARTÓ A MAGYAR SZURKOLÓI KÖZÖSSÉG!

Az “adományokkal” a következő bankszámlaszámon tudtok minket segíteni:
Szabó Ákos
OTP Bank
11773425-03391363-00000000

További híreink

Hat emberrel végzett a Walmart menedzsere, mert “a Sátán azt mondta neki”

Irányi Dániel

Ukrajnából jelentkezik Novák Katalin: személyesen Zelenszkij meghívására érkezett

Irányi Dániel

Hamupipőke visszatér a filmvászonra, bár nem egészen úgy, ahogy emlékeztünk rá

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben