29.7 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Az oltások kötelezővé tétele mellett kampányol egy fideszes képviselőjelölt

Még júniusban indította útjára a Budai Kérdések nevű kezdeményezést Fürjes Balázs államtitkár, aki Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester felkérésére indul jövőre Budapest 3. számú választókerületében. A két politikus egy 12 pontból álló kérdőívet állított össze, amelyet 43 ezer postaládába juttattak el. A konzultáció célja az volt, hogy kikérjék a lakosság véleményét a legfőbb helyi és országos ügyekről – írta meg az Index.

Végül 15 ezren válaszoltak a megkeresésére. Ezek alapján állította össze Fürjes Balázs 7+1 pontból álló javaslatcsomagját, melyet megválasztása esetén az Országgyűlésben igyekszik érvényre juttatni.

A programban helyet kapnak olyan helyi ügyek, mint Buda zöldterületeinek védelme, a János kórház teljes megújítása, vagy az 56-os villamosvonal felújítása. Ezekkel önmagában nem is lenne probléma, azzal viszont igen, hogy

Fürjes Balázs a vállalások között említi a koronavírus elleni oltások kötelezővé tételét is.

Mindezt a “lakossági igényekre hivatkozva”, mely a gyakorlatban a 15 ezer visszaküldött válasz covid-rettegőit jelenti. Kérdés persze, ha ők már megkapták az oltást, akkor mégis mitől félnek?

 

További híreink

Varju Lászlónak nincs álláspontja az lmbtq satöbbiről

Varga Lilla

Folytatja vidéki tüntetéseit a kötelező oltások ellen a Mi Hazánk

Faragó Dániel

Szentendrén is van harmadik út

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen