8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Az oltások kötelezővé tétele mellett kampányol egy fideszes képviselőjelölt

Még júniusban indította útjára a Budai Kérdések nevű kezdeményezést Fürjes Balázs államtitkár, aki Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester felkérésére indul jövőre Budapest 3. számú választókerületében. A két politikus egy 12 pontból álló kérdőívet állított össze, amelyet 43 ezer postaládába juttattak el. A konzultáció célja az volt, hogy kikérjék a lakosság véleményét a legfőbb helyi és országos ügyekről – írta meg az Index.

Végül 15 ezren válaszoltak a megkeresésére. Ezek alapján állította össze Fürjes Balázs 7+1 pontból álló javaslatcsomagját, melyet megválasztása esetén az Országgyűlésben igyekszik érvényre juttatni.

A programban helyet kapnak olyan helyi ügyek, mint Buda zöldterületeinek védelme, a János kórház teljes megújítása, vagy az 56-os villamosvonal felújítása. Ezekkel önmagában nem is lenne probléma, azzal viszont igen, hogy

Fürjes Balázs a vállalások között említi a koronavírus elleni oltások kötelezővé tételét is.

Mindezt a “lakossági igényekre hivatkozva”, mely a gyakorlatban a 15 ezer visszaküldött válasz covid-rettegőit jelenti. Kérdés persze, ha ők már megkapták az oltást, akkor mégis mitől félnek?

 

További híreink

Vascsővel és késekkel felfegyverkezve ölte meg felesége új élettársát apa és fia

Irányi Dániel

Polgármester jelölti vita volt Győrben

Dunai Tibor

Oltatlanokat célzó korlátozásokat vezetnek be Romániában

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen