7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Az oltott dolgozóknak plusz pénzt ad, az oltatlanokat kirúgja egy dunaföldvári cég

A Pannonia Bio amellett, hogy kötelezővé teszi a védőoltást, “pozitív ösztönzővel” is motiválja a dolgozókat: az első és a második dózis után nettó 175 ezer forint bónuszt vihetnek haza a munkatársak, a harmadik, emlékeztető dózis után pedig 360 ezer forint jár.

Pavel Kudriavtcev, a Pannonia Bio vezérigazgatója nemrég levélben tájékoztatta munkatársait, hogy a cég november 15-től bónuszt vezet be a Covid oltások után, egyúttal kötelezővé is teszi azt.

Azok, akik már korábban felvették a két oltást nettó 360 ezer forintos bónuszt kaphatnak a harmadik, emlékeztető oltás felvételéért. Ez abban az esetben is jár, ha valaki már korábban megkapta azt, vagy január elsejéig veszi fel a harmadik dózist és azoknak is, akik ezt követően, az előírt legrövidebb időn belül veszik fel a harmadik adagot.

Azokat a dolgozókat, akik január elsejéig nem veszik fel az oltást, fizetés nélküli szabadságra küldik. A rendelkezések alól mentesülnek azok, akik egészségügyi papírral igazolják, hogy az oltást különböző egészségügyi okokból kifolyólag nem vehetik fel.

További híreink

Wikileaks képe: Amerikai katonák fosztogatnak az Iraki Nemzeti Múzeumból

Kiss Albert

Legalább félmillió illegális bevándorlót legalizálnak Olaszországban

Kiss Albert

Dúró Dóra: Csenyétén nincsenek törvények

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben