15.8 C
Budapest
2022. október 5., szerda
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Az új kornak megfelelően mostantól a kis hableány is fekete

 Már több mint egy éve véget ért A kis hableány élőszereplős verziójának a feldolgozása, de valószínűleg a víz alatti effektusok kidolgozása, illetve a megfelelő időzítés miatt még egy darabig (több mint fél évet) várnunk kell rá, hogy megtekinthessük. Azonban a 2022-es D23-on végre kaptunk belőle egy kis ízelítőt, ami lényegében csak és kizárólag a Halle Bailey által játszott címszereplőre koncentrál – írta meg az IG Hungary.

A múltat végképp eltörölni

Korunk legújabb trendje a kulturmarxisták kétségbeesett hadjárata a régi klasszikus mesék ellen. Talán már csak a legszkeptikusabbak számára nem nyilvánvaló azon szándék, mely szerint minden régi, értéket képviselő alkotást meg kell gyalázni korszerűsíteni kell annak érdekében, hogy „bárki számára megfelelő legyen”. Ez alatt a „bárki” alatt a fehér, egészséges értékrendű és beállítottságú férfin kívül mindenkit kell érteni.

Ennek okán aztán futószalagon jönnek a silányabbnál silányabb alkotások, melyek tanulságos történetek és értékek átadása helyett kizárólag szélsőliberális propagandát közvetítenek. Ám hiába veszteséges az összes filmjük, és óriási bukás valamennyi ilyen kísérletük, még sem adják fel, mert tudják, ha egyszer ledöntik ezt a falat is, nincs többé visszaút.

“Nézz rám. Most már én vagyok a kis hableány”

Ennek szellemében érkezik 2023-ban a rasztás néger Kis hableány, akiről egyelőre nem derült ki, hogy a tenger mélyén pigmentálódott ilyen drasztikusan, vagy valami sivatagi hableány törzstől keveredett a tenger mélyére.

További híreink

Újabb Premier League játékost tartóztattak le nemi erőszak vádjával

Irányi Dániel

“Ne bántson! Nem állok ellen” – mondta a férfi, mielőtt megverte a rendőr (videóval)

Irányi Dániel

Jegy nélkül utazott, majd megverette a buszsofőrt a “kiscsaláddal”

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben