0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Az utcán folytatja kampányát a Mi Hazánk

A már 5%-ra mért Mi Hazánk Mozgalom megerősödésével párhuzamosan egyre durvább a harmadik utas pártot övező elhallgatás. Szinte semmilyen híradás nem volt az immár egyetlen Corvin közi megemlékezésről, pedig idén csak ott szólalt fel 1956-os szabadságharcos, csak ott lépett színpadra külföldi politikus, és csak ott került bemutatásra államfőjelölt is.

A Mi Hazánk tartalmait a legtöbb közösségi oldal továbbra is cenzúrázza, üzeneteit tiltással sújtja, a párt politikájára ennek ellenére egyre nagyobb az igény, részben ennek köszönhető, hogy a kevésbé cenzúrázó Youtube-on már a Mi Hazánk a legnépszerűbb párt.

A Mi Hazánk jelöltjei a következő hetekben is ott lesznek a piacokon, főtereken, közösségi házakban és minden forgalmas helyen, hogy találkozzanak a választókkal és személyesen vigyék az utcára a harmadik út üzenetét.

Nem lesz ez másként Komárom-Esztergom megyében sem, ahol Lantos János, Ábrahám Barnabás és Boda Bánk száll harcba a korrupt Fidesszel és a balliberális O1G-koalícióval.

A megyei szervezet tájékoztatása szerint november hónapban is számos helyen lehet találkozni a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltjeivel.

A legközelebbi utcafórumot Ábrahám Barnabás tartja, a 3.számú választókerülethez tartozó Kisbéren.

FRISSÍTÉS:

Lapunkhoz eljuttatott információk alapján a helyi cigányok, bár tört magyarsággal, de élénken érdeklődnek a Mi Hazánk Virradat programja és kitűnő jelöltje iránt.

Nincs elérhető leírás.

További híreink

Fiatalok a politikában – Mi Hazánk Ifjai a Spirit FM műsorában

Faragó Dániel

Összenő, ami összetartozik: Bősz Anett csatlakozott a DK-frakcióhoz

Szabó Norbert

A Mi Hazánk a Hegyi-Karabahban kitört konfliktusban is az őshonos, keresztény örményeket támogatja

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen