18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Humor

Barátok közt – egymás lejáratásával vannak elfoglalva a balliberális pártok

A napokban több helyen is megjelent, hogy egy Facebook-oldal fizetett hirdetésben támadja Karácsony Gergelyt. 

Az oldal az Europálya nevet viseli, amelynek a DK szerint semmi köze a DK-hoz, annak ellenére sem, hogy a DK miniszterelnök-jelöltjét pozitív színben tünteti fel.

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „e europálya Dobrev Klára megmutatta, hogy nem csak a közvélemény-kutatók mérik a legerősebbnek: 82117 ajánlást gyűjtött össsze.”

Az oldal lejára posztokkal operál, bár a lejáratáshoz az is kell, hogy valakit legyen honnan lejáratni. Azt olvasóinkra bízzuk, hogy a #TeamDobrev (így hívják saját csapatuk) miért gondolja, hogy Karácsony Gergelyt érdemes ezzel a módszerrel támadni, de annyi biztos ,hogy

 az előválasztási ellenzéki etikai kódexben az ellenzéki pártok (Jobbik, DK, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd) elnökei megegyeztek, hogy a dokumentumban elfogadott elvek mentén kampányolhatnak, valamint vállalták azt is, hogy a jelöltek a jelölttársaikkal szemben nem folytatnak lejáratókampányt, a médiakapcsolataikat a demokratikus összefogás sikerének szolgálatába állítják, illetve azt is, hogy jelölttársaikkal szemben nem lépnek fel etikátlanul, mert ezzel a Fideszt segítenék.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „Friss felmérés! Orbán Viktor 20 százalékkal vezet Karácsony Gergellyel szemben e europálya”

A szövetséges balliberális pártok maguk vizsgálják majd ki, hogy ez sérti-e azt a bizonyos etikai kódexet.

További híreink

Székelyföld – Határtalan élmény

Kemény János

Családi napot tart a Mi Hazánk augusztus 20-án

Gabay Dorka

A társadalom teljes megreformálására vállalkozik a Mi Hazánk új kabinetje

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen