11.7 C
Budapest
2021. április 11., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

#Beerwego : nyitnak az angolok

Boris Johnson brit miniszterelnök bejelentette, hogy április 12-én elkezdődik Nagy-Britannia felszabadítása.

Az intézkedést azzal indokolta, hogy a felnőtt lakosság több mint 65%-át már beoltották, így a korlátozásokat nincs értelme fenntartani.

Április 12-én a nyitás első hullámában a kocsmák, az üzletek, a fodrászok és az ezekhez hasonló tevékenységet folytató egységek nyithatnak ki. A miniszterelnök hozzátette, hogy az első útja nem a fodrászhoz fog vezetni.

The PM said he's desperate to get a pint when watering holes reopen

Nagy-Britanniában hónapok óta világos nyitási menetrenddel kalkulálnak, a Downing Street szóvivője ezt ismételten ismertette a sajtóval.

Ennek értelmében májustól stadiononként 10.000 szurkolót is beengednek, júniustól pedig ismételten kinyithatnak az éjszakai szórakozóhelyek, így a részben hazai rendezésű futball EB-t csak és kizárólag az oroszlánosok gyenge szereplése ronthatja el a szigetországban.

További híreink

Négyszáz tálib foglyot nem enged szabadon az afgán kormány

Kiss Albert

A Mi Hazánk tiltakozik a Minority SafePack félresöprése ellen

Kemény János

A Facebook után az RTL Klub és a TV2 is cenzúrázza a Mi Hazánk híreit

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben