9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt Vélemény

Belpesti hallucinációk

Hallom, hogy Tordai Bence, a mérhetetlen Párbeszéd nevezetű formáció egyik alakja arról beszél az ATV-ben, hogy a Mi Hazánk Mozgalmat, melyet ő mikropártnak és neoácinak titulál, karanténba kell zárni. Ez legalább olyan vicces, mint amikor Tordai és társai néhány éve azzal büszkélkedtek, hogy eltávolítottak egy magyarországi Rudolf Hess-emlékművet. Már csak azért, mert ilyen emlékmű sosem volt. Következésképpen nem volt mit eltávolítani…

Nos, körülbelül ennyire vehető komolyan ő és “pártja” is. Apropó, egy merőben elméleti kérdés: ha a Párbeszéd önállóan mérettette volna meg magát, vajon hány százalékot ért volna el? Néhány tizedet maximum. Pár belpesti kerület néhány ezer szavazója lett volna, ezzel szemben áll a Mi Hazánkra leadott 330 ezer voks.

És ő beszél karanténokról. Nagyon el van tévedve, ahogy a teljes balliberális tábor. Valóságos homálydenevérként csapkodnak ide-oda a választás óta, de egyetlen egy alkalommal sem sikerült még csak megközelíteni a helyes választ, miért nem kértek belőlük a magyar emberek. De maradjunk Tordainál, mert ő kifejezetten és specifikus módon testesíti meg mindazt, ami antimagyar.

A Mi Hazánkat, a szavazóit, és azokat, kik most még nem mertek a pártra szavazni, tehát több százezer, vagy akár több millió magyar embert nem lehet karanténba tenni. Erre mondják, Tordai, ha valaki fordítva ül a lovon. Valójában te és társaid már jó egy évszázada a magyar népet szeretnének karanténba tenni. Ha erre rámutat valaki, akkor persze kézzel-lábbal tiltakoztok, tajtékzotok, és előbújtok az álarc mögül. S ott látszik, amik valójában vagytok. S ott derül ki, hogy ti vagytok karanténban.

De, hogy ki zárt be titeket oda? Nem mi. Saját választásotok okán kerültetek karanténba, mert lelketek a leghaloványabb mértékben sem rezonál a magyar néplélekkel. Ez aztán átitatja minden gondolatotokat, cselekedeteteket, így váltatok hazai helytartóivá mindazoknak, kik meg akarják semmisíteni a magyarság hagyományait, identitását, lelki, szellemi, és végső soron anyagi valóságát.

Küszködtök, erőlködtök, de nem megy. Ezúttal is kaptatok egy bődületes nagy pofont. Ti fröcsögtök, mi dolgozunk tovább. Nem különösebben érdekel, ezt milyen címkékkel ruházzátok fel, ez igazán csak a ti passziótok. Minket a magyar nép sorsa és jövője érdekel. Úgy tűnik, axiómaként megfogalmazhatjuk, ami nekünk öröm, nektek bánat és gyűlölködésre okot adó történés. Egye fene, ti választottátok, de utóbbiból lesz még részetek bőven, ebben biztos vagyok.

Lantos János – Kuruc.info

További híreink

Franciaország: kidobtak az ablakon egy levágott fejet

Kemény János

Mi Hazánk Ifjai- “A városháza nem a buzibár” (videó)

Faragó Dániel

A kormány fenyegetésének hatására megrohamozták a kanadaiak a bankokat

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen