2.5 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírek

Bencsik Gábor szerint az a baj a Mi Hazánkkal, hogy “az árnyaltan gondolkodni képtelenek szavazataira hajt”

Megszólalt a fideszes újságíró, aki korábban Horn Gyulának és Soros György egyik alapítványának is dolgozott.

“Ez a baj a Mi Hazánkkal, hogy puszta politikai haszonszerzésből az árnyaltan gondolkodni képtelenekre, az indulatból véleményt formálókra, az ő szavazataikra hajt” – írta Facebook-oldalán vasárnap este Bencsik Gábor, a Magyar Krónika című havilap főmunkatársa.

Az ismert fideszes újságíró hozzátette:

“Nem kétséges, hogy az ilyenek elég sokan vannak, akár a parlamentbe bejutáshoz is elegen, csak éppen az ország kárára érik ezt el. Volt ugye a vírustagadás, persze utóbb tompítva, de azért egyértelműen, volt a Horthy-szobor provokatív hurcolászása a Parlament épületében, most meg van Kárpátalja trükkösen megfogalmazott visszakövetelése.”

Bencsik a Facebook-poszt további részében geopolitikai szakértővé avanzsálódott, aki szerint “jelen helyzetben a kárpátaljai revíziónak még a fölvetése is súlyos károkat okoz az itthoni és az ottani magyarságnak egyaránt”.

“Az ilyen erkölcstelen politizálásra nem mentség a Nagy-Magyarországos kitűző sem”

– zárta bejegyzését az újságíró, aki korábban Soros György egyik alapítványának dolgozott, a Horn-kormány idején pedig a szocializmusból átmentett kapcsolati rendszerének köszönhetően (a rendszerváltás előtt tíz éven keresztül volt az akkor még pártkiadványnak számító Nők Lapja munkatársa) a Nyugdíjpénztárak Országos Szövetsége elnökének is megválasztották.

Kiemelt képünkön Bencsik Gábor. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

 

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

 

További híreink

Egerben így köszöntötték az adventi időszakot

Kemény János

“A 2023-as ülésszakon jóváhagyjuk a NATO-csatlakozást”

Kemény János

Mi Hazánk: szintet lép a kormány a dolgozók kizsákmányolása terén

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben