17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt Videó

Bojkottálja Toroczkai Lászlót a média (videó)

Toroczkai László legújabb videójában Ásotthalomról, egy épülő és még idén megnyitás előtt álló vendéglő elől jelentkezik. A pártelnök a lezárások beláthatatlan gazdasági következményeiről beszél, kifejti, hogy a Mi Hazánk szolidaritást vállal a dolgozókkal és a vállakozókkal. Toroczkai megjegyzi, hogy az adófizetők pénzén fenntartott közmédia látványosan bojkottálja a sajtótájékoztatóit, de ami ennél nagyobb probléma, hogy a kormány is bojkottálja a munkahelyek megvédését.

A Mi Hazánk aláírásgyűjtésbe kezdett az ország újranyitásáért és várja azoknak az éttermeseknek a jelentkezését, akik még februárban kinyitnának.

További híreink

Dúró Dóra: egy nemzeti-keresztény párttól elvárható, hogy a politikusai a magánéletükben is így éljenek

Varga Lilla

Karácsony: kapjanak szabadnapot, akik felvették az oltást

Irányi Dániel

Az isztambuli egyezmény felmondását szorgalmazza a lengyel igazságügyi miniszter

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen