22.7 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Bojkottálta a kötelező melegfelvonulást a Momentum polgármestere

A Momentumnál, de az összes többi balliberális pártnál is kötelező elem a Pride-on való felvonulás és a másság ünneplése, kiváltképp az országosan ismert politikusaik számára.

A teljesség igénye nélkül idén a melegekkel együtt vonaglott Jámbor András, Kunhalmi Ágnes, Gurmai Zita és Hajnal Miklós is. Utóbbi a Momentum képviselője és ahogyan más dolgokban, úgy ebben sem egységes a papíron egymás szövetségeseivé váló balliberális ellenzék.

A Momentum polgármestere Déri Tibor idén látványosan kimaradt a deviancia ünnepléséből. Hogy aztán ennek mi állhat a hátterében azt nem lehet biztosan megmondani. Elképzelhető, hogy Újpest polgármesterének a pártvezetéssel van konfliktusa, de az is lehet, hogy átértékelte az áprilisi eredményeket és nem kíván egy olyan ügy mellé állni, ami bosszantja a Fideszt ismét kétharmaddal megválasztó többségi társadalmat.

Déri Tibor nem csak úgy simán nem ment el a rendezvényre, hanem a saját módján még viccet is űzött távolmaradásából, ami végképp főbenjáró bűn a haladó pártelitek körében.

A Pride hétvégéjén a családokat éltetve horgászni? Mi a lázadás, ha ez nem?

És ha ez még nem lenne elég:

Déri Tibor idén nem tette ki az LMBTQ zászlót a polgármesteri hivatalra,

ráadásul nem segítette azt sem, hogy a propaganda mesekönyv eljuthasson az újpesti óvodákba.

További híreink

“Rendet! Igazságot! Szabadságot!” – itt a Mi Hazánk kampányfilmje

Faragó Dániel

A brit miniszterelnök nem szeretne újabb országos zárlatot

Dunai Tibor

Donald Trump: Ha nyerek, nagytakarítás lesz

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben