18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt Sport

Budapest -ütős válasz az oltatlan Djokovics megbélyegzésére (videó)

Szerkesztőségünk figyelmébe került egy blogbejegyzés, amelyben magyar fiatalok vállaltak szolidaritást az oltatlan, világelső teniszező mellett.

Mi is foglalkoztunk korábban a diplomáciai botrányt kiváltó esettel. A történet rövid lényege, hogy az oltatlan Djokovicsot kitiltották Ausztráliából, így nem vehetett részt az Australian Open versenyen. A teniszező vélhetően több versenyről is kénytelen lesz lemondani oltatlansága miatt.

A helyzetre Balázsék is reagáltak:

Sebestyén Balázs kiakadt: hányat szúrassak még be, tizenötöt?

A teljes blogbejegyzés itt érhető el: https://www.szilajcsiko.hu/single-post/magyar-fiatalok-utos-valasza-az-oltatlan-dokovic-vilagelso-teniszezot-ert-tamadasokra

A fiatalok akciója képekben:

Akik szeretnének csatlakozni a mozgalomhoz, a #wehaveballs-t használva tehetik meg. A fiatalok a [email protected] e-mailre várják a képeket szerte a világból, amiket a https://t.me/wehaveballs Telegram és a https://www.instagram.com/we.have.balls/ Instagram csatornákon osztanak meg az érdeklődőkkel – olvasható a bejegyzésben.

 

További híreink

Tyson megint bokszolna

Dunai Tibor

Ingyen adta a sört egy német sörfőzde

Szabó Norbert

Élve égették el a 6 éves kislányt megerőszakoló pedofilt (KÉPEK)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen