17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Büszke filmmel provokál az RTL Pünkösd vasárnap

Pünkösd a húsvét utáni 7. vasárnapon és hétfőn tartott keresztény ünnep, amelyen a keresztények a Szentlélek kitöltetését ünneplik. Jézus ezen a napon hagyta meg tanítványainak, az apostoloknak küldetésük legfőbb sarokpontjait.

Az Apostolok cselekedeteiben a következők olvashatóak:

“Amikor pedig eljött a pünkösd napja, és mindnyájan együtt voltak ugyanazon a helyen,
hirtelen hatalmas szélrohamhoz hasonló zúgás támadt az égből, amely betöltötte az egész házat, ahol ültek.
Majd valami lángnyelvek jelentek meg előttük, amelyek szétoszlottak, és leszálltak mindegyikükre.
Mindnyájan megteltek Szentlélekkel, és különféle nyelveken kezdtek beszélni; úgy, ahogyan a Lélek adta nekik, hogy szóljanak.”

Ez alkalomból az ország legnézettebb csatornája az RTL klub (amelyet korábban Vona Gábor még le akart rombolni és a helyét sóval behinteni) a Coming out című magyar alkotást tűzi műsorra Pünkösd vasárnapról hétfőre virradóra.

Az elmúlt években a csatorna kivétel nélkül mindig valamilyen hasolnó tartalommal állt elő, legyen szó húsvétról, vízkeresztről, vagy éppen pünkösdről, így az idei kínálat sem véletlen. A film az RTLII-n lesz látható, a fő csatorna az Amerika Kapitánynak szavazott bizalmat.

 

További híreink

Karácsony Gergely a kötelező maszkviselésért esedezik Pintér Sándornak

Faragó Dániel

Csütörtöktől meghosszabbítják a temetők nyitvatartását

Varga Lilla

Független elbírálás Karácsony-módra

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen