2.4 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

Cigit tarháltak, majd megkérdezték, mennyi az idő

Az V. kerületi Rendőrkapitányság készenléti csoportvezetőjének segítségével sikerült azonosítani és elfogni a fiatalokból álló csapatot.

November 10-én, 19 óra 30 perc körül Budapest V. kerületében egy parkban egy négyfős társaság leszólított két fiatalt, hogy cigit kérjenek tőlük. A lehúzást követően azt is megkérdezték, mennyi az idő, mire az egyik áldozat elővette a telefonját, ami nagy hiba volt. A tettesek egyike kivette a mobilt a kezéből, majd egy öngyújtót szegezett a nyakához, felszólítva őt, hogy adja át készülékétEzután az áldozat barátját is megfenyegették, a telefonját és pénzét elvették, majd elfutottak.

A történtekkel egy időben bűnügyi akció zajlott a kerületben. Az akcióban a BRFK Rablási Osztályának nyomozói is részt vettek, akik egy háromfős társaságot igazoltattak, akinek az adatait a belvárosi ügyeleten keresztül ellenőriztették – írja a police.hu.

A készenléti csoport vezetőjében felmerült a gondolat, hogy a parkban történt rablás elkövetői és az igazoltatott személyek azonosak lehetnek.

A összegyűjtött információk alapján sikerült azonosítani és elfogni a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak az V. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol előkerült a két mobiltelefon is.

A nyomozók csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves Cs. Gyulát, a 17 éves Sz. A.-t, a 20 éves H. Szabolcsot és a 19 éves R. Eugéniát, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.(Police.hu)

Az elkövetők nemzetiségét nem nevezte meg a rendőrség.

 

További híreink

Iraki embercsempészek lőttek magyar rendőrökre Pest megyében

Irányi Dániel

Fényes nappal raboltak ki egy idős nőt Budapesten

Irányi Dániel

Ezúttal zebrán átkelők támadtak rá egy autósra Szombathelyen

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben