22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Civilek házait támadta az izraeli tüzérség Dél-Libanonban

Az utóbbi napokban történt izraeli agresszió során a tüzérségük csapást mért a dél-libanoni Kafer Shouba falura és annak környékére.

Az izraeli megszállás alatt lévő Shebaa farmoknál a libanoni ellenállók több helyen is tűzharcot vívtak az izraeli hadsereggel. Az izraeli tüzérségi támadásaiban civilek házai semmisültek meg a térségben.

Kedd reggel a hírek arról szóltak, hogy fegyverropogást és robbanásokat lehet hallani az izraeli-libanoni határ térségében és a Hezbollah ellenálló szervezet megtámadta az izraeli hadsereg egyik ellenőrző pontját.

A Hezbollah által kiadott közlemény szerint az utóbbi napokban folyamatos volt izraeli részről a provokáció a határmentén .  Izraeli repülők és drónok már hetek óta folyamatosan, napi szinten repültek be a libanoni légtérbe.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Damascus Post)

További híreink

“2022-re kormányra kerül Toroczkai, és visznek engem, és téged is Szibériába!”

Joó György

Bénulást okozhat a Johnson & Johnson vakcinája

Faragó Dániel

Németország nem favorit Uli Hoeness szerint

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen