7.5 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Csak a Mi Hazánk támogatta a kötelező oltás elleni tüntetést Miskolcon

A Mi Hazánk egyedüli pártként jelenlétével is támogatta a miskolci egészségügyi dolgozók, a kötelező Covid-oltások ellen szervezett demonstrációját. Álláspontunk, hogy senkinek ne legyen kötelező a vakcinák felvétele és ezért senkit ne diszkriminálhassanak.
Úgy tűnik, hogy a Fidesz és a balliberális tömb itt is kéz a kézben jár, hiszen hiába volt kormánykritikus az esemény, sem a városvezetésből, sem az általuk irányított médiától nem jelent meg senki.
A tervek szerint felszólalni akaró egészségügyi dolgozók némelyike névtelen telefonhívást kapott, amelyben megfenyegették – úgy merjen felszólalni, hogy annak következményei lesznek. Ezért az ő mondanivalójukat dr. Fiszter Zsuzsanna, jogász, a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltje tolmácsolta a jelenlévőknek. Az egészségügyben hivatástudat kell, hogy az emberek biztonságban érezzék magukat kiszolgáltatott helyzetükben és nem kötelező Covid-vakcina, ez a rendelet ugyanis  az egészségügyi dolgozók alkotmányos jogait sérti, sőt tartósan fennálló, súlyos alapjogsérelmet is megvalósít.
Elfogadhatatlan,hogy bizonyos munkahelyeken kötelező lesz az oltás, inkább az oltások valódi következményeiről kellene beszélni! Mindenki maga dönthessen a sorsáról, korrekt tájékoztatás után! Aki a vírus kockázatától jobban fél, az magát beoltathatja, de bármilyen erőltetés vagy diszkrimináció elfogadhatatlan.
A Mi Hazánk határozott álláspontja, hogy senkinek se legyen kötelező a Covid-vakcina! Az ellenállás az egyetlen esélyünk a szabad életért
-írja közleményében dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa, a párt országgyűlési képviselőjelöltje és Szajlai János, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezője, választókerületi elnök, a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

További híreink

Már Ausztriában is kötelező a védőmaszk használata

Gabay Dorka

Észak-Korea kilőtt két, egyelőre azonosítatlan típusú lövedéket, amelyek a Japán-tengerbe csapódtak

Kiss Albert

Montenegró korlátozta a belépést, Koszovó is szigorítást fontolgat

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen