9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Csak a Mi Hazánknak van államfőjelöltje Novák Katalinnal szemben

Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter közölte Márki-Zay Péterrel, hogy nem lesz önálló frakciója – mondta el egy interjúban az ellenzék miniszterelnök-jelöltje. A baloldali politikus arról is beszélt, hogy az ellenzék nem jelöl köztársasági elnököt. Szóba került az is, hogy a baloldal pártjainak soraiban temérdek áruló található, továbbá, hogy az ellenzék nem vett részt teljes erőbedobással a saját maga által kezdeményezett népszavazási aláírásgyűjtésben. Mindezekből kitűnik, hogy óriási a fejetlenség a balliberális, globalista táboron belül, már most egymást marják, elképzelhető tehát, hogy milyen katasztrofális következményekkel járna Magyarország számára, ha ők kerülnének hatalomra.

A Mi Hazánk éppen ezért elutasítja a Gyurcsány-koalíciót, ahogyan a Fidesz korrupt, uram-bátyám rendszerét is.
Egyedüli ellenzéki erőként csak nekünk van köztársaságielnök-jelöltünk is, Dr. Popély Gyula személyében.
Szimbolikus, hogy a nemzet összetartozását is megtestesítő jelöltet állítunk a legfőbb közjogi méltóság betöltésére, aki nemcsak tudományos munkásságát tekintve kiemelkedő (illetve vezetői alkalmasságát is bebizonyította a Károli Gáspár Református Egyetem rektorhelyetteseként), hanem nemzeti elkötelezettségéről is számos alkalommal tanúbizonyságot tett. Életútjában nincsenek vargabetűk, közéleti szerepvállalása során mindig kiállt a magyarság ügye mellett, többször komoly egyéni áldozatokat is vállalva. Popély Gyula az egyetlen pozsonyi magyar általános iskola és gimnázium igazgatója volt 1991-97-ig, amikor a magyarellenes Meciar-kormány kirúgatta, mert a kétnyelvű bizonyítványok állami betiltása ellenére Popély ragaszkodott a magyar nyelvű közokiratok kiállításához. A nemzeti ellenállás hőseként tekintett rá a magyarság akkor, az első Orbán-kormány mégis hagyta, hogy 25 hónapig állástalan legyen – végül Raffay Ernő segítségével lehetett a Károli Gáspár Református Egyetem oktatója.
A Mi Hazánk egyúttal komolyabb legitimitású, nép általi államfőválasztást szorgalmaz
-írja közleményében a nemzeti párt.

További híreink

Meglincselték a férfit, aki íjjal fenyegette a tüntetőket (videóval)

Irányi Dániel

Mi Hazánk: A miskolciak arculcsapása, hogy már a Jobbik is a közbiztonság javulásáról beszél!

Irányi Dániel

Pénzbüntetéssel fenyegetve is igyekeznek otthonmaradásra késztetni a németeket

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen