33.6 C
Budapest
2022. augusztus 15., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Csak azért vitte el a Nissant a 15 éves bűnözőpalánta, mert „nagyon szeret vezetni”

A kecskeméti rendőrök szombaton, éjjel elfogták azt a tinédzsert, aki korábban Lajosmizséről elvitt egy nyitott állapotban lévő autót.

Egy helybéli férfi bejelentést tett 2019. november 2-án, délután a Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrsén, mert ismeretlen tettes eltulajdonított a háza elől egy Nissan személygépkocsit. A nyomozók elrendelték a jármű körözését, ezzel egyidejűleg megkezdték a felkutatását.

Ennek eredményeként a Kecskeméti Rendőrkapitányság emberei a az 5-ös számú főúton ellenőrzés alá vonta az autót, amelyet egy 15 éves fiú vezetett.

A fiatalkorú elmondta, hogy a kocsit még az éjszaka folyamán vitte el a tulajdonos háza elől, mert szeret vezetni, és csupán autókázni akart.

A kecskeméti rendőrök a tinédzsert előállították, és további intézkedés céljából átadták a lajosmizsei nyomozóknak, akik őt jármű önkényes elvétele bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Mivel a fiú további, korábban elkövetett vagyon elleni bűncselekményekkel is gyanúsítható, a nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A kecskeméti rendőrök a fiatalkorú ellen engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt külön eljárást kezdeményeztek.

(Police.hu)

További híreink

Nem érkezik uniós többletforrás a járványhelyzet kezelésére

Dunai Tibor

Ismét kéz a kézben hanukázott a két oldal

Irányi Dániel

Emberi csontokat találtak Szentendrén

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben