21.9 C
Budapest
2021. május 9., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy

Csaknem háromszáz határsértő próbálkozott a hétvégén

Összesen 295 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – derül ki a  rendőrség honlapján olvasható adatokból. Az összesítés szerint pénteken 124, szombaton 83, vasárnap 72, jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök. A román határszakaszon 16 migránst fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén 568 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza az a katonák és rendőrök. A megelőző héten – január 18-tól 24-ig – a feltartóztatottak száma 536 volt. A román határszakaszon 82 migránst fogtak el az elmúlt héten. Embercsempészés miatt 22 gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

(MTI)

További híreink

Párnával fojtotta meg kisfiát a focista

Kiss Albert

Trianonról rendez nemzetközi konferenciát az MTA

Kiss Albert

Csendőrséggel integrálná a cigánybűnözőket a Mi Hazánk

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben