25.2 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Családi napot tart a Mi Hazánk augusztus 20-án

Számtalan, minden korosztály igényeit kielégítő programsorozattal készül a Mi Hazánk Mozgalom idei, augusztus 20-i rendezvényére. A Bikás parki családi napon például a rendszerváltás óta elmulasztott revíziós lehetőségekről beszélget Raffay Ernő, Popély Gyula, valamint Szakács Árpád, de helyet kap az állavédelem is. Természetesen Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke is színpadra lép, akit aktuálpolitikai témáról faggatnak majd.

Idén is megtartja augusztus 20-i családi napját a Mi Hazánk Mozgalom, ezt a koronavírus elleni védekezés érdekében hozott jogszabályok is lehetővé teszik. Az egész napos programsorozat a XI. kerületben, a Bikás parkban lesz, a 4-es metró kijárata melletti területen.
A rendezvény 9 órakor szalonnás rántottás reggelivel kezdődik, ahol a Mi Hazánk országgyűlési képviselőivel lehet beszélgetni a terített asztalnál.
Délelőtt Elmulasztott revíziós lehetőségek a rendszerváltás óta címmel tart kihelyezett előadást a Fekete István Szabadegyetem, melyen Raffay Ernő, Popély Gyula, valamint Szakács Árpád osztja meg gondolatait.
Délben a Mi Hazánk elnöke, Toroczkai Lászlóé lép színpadra, őt Kisberk Szabolcs kérdezi majd aktuálpolitikai témákról.
A párt által felkarolt állatvédelem is szerepet kap a rendezvényen, délután a Forte Kutyaiskola tart bemutatót a Szurkolók az Állatokért mozgalommal és Fülöp Erik országgyűlési képviselővel.
Délután 15 órától a zenéé lesz a főszerep, lesz Örökség- koncert, fellép Vári- Kovács Péter, a szervezők pedig egy meglepetés zenekarral is készülnek, melynek kilétét egyelőre homály fedi.
A családi napon a gyermekek sem maradnak szórakozási lehetőség nélkül, ugrálóvárak, kisvonat, héliumos lufi, lufihajtogató bohóc, népi játékok, kézműveskedés, jurtaállítás, gyermekíjászat, óriás sakk és amőba, XXL csocsó, motorozás, állatsimogatás, pónilovaglás várja a kisebbik korosztályt.
A programok, a korábbi évekhez hasonlóan ingyenesek.

További híreink

Hazánkba látogat Ferenc pápa

Gabay Dorka

“Kézfejjel kapott az orrára, hogy megcsicskuljon” – videóval

Kemény János

A Facebook reklámjában akart felhasználni egy Pink Floyd slágert, Waters elküldte őket melegebb éghajlatra

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben