20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Csányi Sándor: felmerült, hogy esetleg be kellene zárnunk a B-közepet

“Ebben az ügyben vannak egyeztetések, tervezzük a stadionokban a vénaszkenner bevezetését, próbáljuk bíróságképesen, vagyis az igazságszolgáltatásnak is értékelhető módon, dokumentumokkal, bizonyítékokkal alátámasztani az elkövetők személyazonosságát. A legnagyobb probléma az, hogy egy stadionban hangfelvételt készíteni, bizonyítani, hogy ki mit mondott, nagyon nehéz, de azt jól lehet látni, hogy ki dobál, ki provokálja majommozdulatokkal a játékosokat stb. Egyeztettünk az adatvédelmi biztos hivatalával, hogy megfelelőmódon végezzük a rendbontók azonosítását, és azokat, akik nagy büntetést hoznak a szurkolótársaik és a szövetség nyakára, örökre ki fogjuk tiltani a futballpályákról.

Amíg ezt nem tudjuk megoldani, addig az is felmerült, hogy esetleg be kellene zárnunk a B-közepet”

-mondta Csányi Sándor, az MLSZ elnöke egy napokban megjelent terjedelmes interjúban.

A milliárdos további kijelentéseket is tett politikáról, gazdaságról futballról.

Mészáros Lőrinc mezőgazdasági terjeszkedését firtató kérdésre így válaszolt: 

“Az ellenintegráció meglepett. Az egy nyílt kihívás a KITE-vel szemben. Eddig is voltak már hasonló próbálkozások, azok az integrációk sikertelenek voltak.

Bár jó a kapcsolatom Mészáros Lőrinccel, azt kívánom, hogy ez is sikertelen legyen.”

 

“Nem kötelezzük a munkatársainkat arra, hogy oltassák be magukat.

A járvány kezdete óta nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, és a korábbi gyakorlatokhoz hasonlóan most is lehetővé tettük az otthoni munkavégzést minden olyan munkakörben, ami megengedi a munkafeladatok távoli elvégzését. Azért sem akartam elrendelni a kötelező oltást, mert van jó néhány olyan szakma, ahol hiány van, nem szerettem volna, ha például a kurrens IT-szakemberek azért mennek el, mert kötelező az oltás.”

-mondta a kötelező oltásról.

Marco Rossiról így nyilatkozott:

“Ő marad a szerződése végéig, vagyis 2025-ig a magyar válogatott szövetségi kapitánya, és abban bízom, hogy majd azt követően is tudunk új szerződést kötni vele.

Bízom Marco Rossiban, összességében jó csapatot rakott össze, nem véletlen, hogy voltak is megkeresései, nem is rossz csapatoktól, de megegyeztünk, hogy marad.”

A magyar szurkolók győzelemmel zárták a felemás évet, válagatottunk San Marino csapatát múlta felül 4:0 arányban. Marco Rossi csapatának még egy mérkőzése van hátra Lengyelországban, de az állítólagos rasszista megnyilvánulások miatt a szurkolók ezen már nem lehetnek jelen.

 

 

További híreink

Vérengzést hajtottak végre fegyveresek egy mexikói indián faluban

Szabó Norbert

Ritka felvétel a tengeri angyalról (Videó)

Szabó Norbert

A szerbek is hatalmas összegekkel támogatják a multikat

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben